Bericht versturen
Thuis

Hefei ruihuaxin Electromechanical Equipment Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Hefei ruihuaxin Electromechanical Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5
Hefei ruihuaxin Electromechanical Equipment Co., Ltd Hefei ruihuaxin Electromechanical Equipment Co., Ltd Hefei ruihuaxin Electromechanical Equipment Co., Ltd Hefei ruihuaxin Electromechanical Equipment Co., Ltd Hefei ruihuaxin Electromechanical Equipment Co., Ltd
Toebehorenpakhuis 3 Toebehorenpakhuis 1 Toebehorenpakhuis 2 Bedrijfpakhuis Voordeur van het bedrijf
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KONECRANES
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000
Export pct : 80% - 90%

Is Co. van het Hefei ruihuaxin mechanische en Elektromateriaal, Ltd hoofdzakelijk bezig geweest met de verkoop en de groothandel van havenmachines, bouwmachines en andere completee voertuigen en vervangstukken. De werkende merken van het bedrijf met inbegrip van: Konecranes, Kalmar, CVs, Fantuzzi, Sany, de aandrijvingsas van Kessler, Rockwell-aandrijvingsas, Dana-transmissie, Donaldson-filter, mensenfilter, Volvo, Cummins, DEUTZ, Scania, Parker, Eaton, Rexroth, enz.
Ons bedrijf heeft onafhankelijke de invoer en de uitvoerrechten. Onder ogen ziend de globale verwerving om ervoor te zorgen dat alle producten met hoge prestaties en prijsverhouding van de distributie. Wij hebben altijd het principe van kleine winsten aangehangen maar de snelle omzet, aangezien zaken, wij altijd de integriteit en de besparingen aan de klant aanhangen, dringt bij de hun eigen dienst aan om op klanten indruk te maken. zodat onze producten in binnen- en buitenland verkopen en goed het unanieme lof van klanten wonnen.
Is de werkende filosofie van ons bedrijf: Verleen de beste dienst en de kwaliteit, strivie om alle klanten voor wederzijds voordeel tevreden te stellen en win-win.

 

Contactgegevens
Hefei ruihuaxin Electromechanical Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Li

Tel.: 86-13956944740

Fax: 86-551-66770168

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)